På besök i Cykelklubben Master

Publicerat: 29 maj, 2013 i Träning cykel ute

På besök hos Cykelklubben Master

Tisdagar i Göteborg innebär fartträning i flera stora cykelklubbar så det är bara att ta för sig. Jag valde Ck Master denna kväll där inte mindre än 30 cyklister dök upp kl 18:00 vid Tempobutiken nedanför Skatås.

Jag bor en bit utanför stan så jag har ca 40 min resväg dit. Var tvungen att trycka på ordentligt då jag var sen. Inte kul att missa gänget.

Sedan blev det en fin blandning av lagtempo, backintervaller och ren tävling.  Det finns många cyklister i Master som håller riktigt bra fart, tex Olof som vann Kinekulle i helgen och Per och Pierre som aldrig ligger och lurpassar utan attackerar så fort de får chansen. Men många fler finns det också, kan inte nämna alla.

Härlig stämmning och de har även som policy att vänta in folk som flyger av. Och denna policy följs sedan också vilket är bra för att inte skrämma bort nytt folk på träningarna. Inte kul att bli lämnad själv 6 mil hemmifrån som nybörjare med betongben och ingen telefon.

Jag lyckades plocka 5 st KOM på Strava, varav fyra på väg till träningen. Den mest prestigeladdade är ju Ubbhult Hill (Maxibacken i dagligt tal) där det kördes ordentligt från alla håll. Min tid ligger nog risigt till nästa gång det är träning i Maxibacken…?

http://app.strava.com/activities/56807845

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s